2 sezondur Süper Lig'i sallayan futbolcudan Lucescu'ya sitem: "Bizi izlemiyor"

​2 sezondur Süper Lig'i sallayan futbolcudan Lucescu'ya sitem: "Bizi izlemiyor"
​2 sezondur Süper Lig'i sallayan futbolcudan Lucescu'ya sitem: "Bizi izlemiyor"

Sezon başında Gençlerbirliği'nden Osmanlıspor'a transfer olan ve bu sezon forma giydiği 10 maçta 3 gol 5 asiste imza atan Serdar Gürler Lucescu'ya sitem etti.

Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Serdar Gürler, yaz transfer döneminde bir başka Ankara ekibi Osmanlıspor'a transfer olmuştu.

Osmanlıspor formasını bu sezon 10 maçta giyen Serdar Gürler, 3 gol, 5 asiste imza attı. Radyospor canlı yayınına bağlanan Serdar Gürler, Fenerbahçe maçı hakkında; "Fenerbahçe'den1 puan almak iyidir ama alamadığımız 3 puana üzülüyoruz" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım kadrosuna çağrılmamasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Serdar Gürler, Lucescu'ya sitem ederken şu sözleri sarf etti:

  • "Bu sezon çok şükür bireysel anlamda iyi durumdayım. 3 gol ile 5 asist ile geçen sezonki performansımı devam ettiriyorum. Fakat bunun değerinin olması için takımla birlikte olması lazım. A Milli Takım'da olmama durumum takımdan dolayı olabilir, bireysel olarak performansa bakılırsa Milli takımı hak ettiğimi düşünüyorum. Bireysel olarak bence 10 maçta; 3 gol ile 5 asist iyi. Hak ettiğimi düşünüyorum. Her iki maçta gol ya da asist katkım var. Lucescu henüz bizi izlemedi. Sadece 3 büyük takımları izledi. Hiç Anadolu takımlarını izlediğini görmedim. Takip etmiyordur ama içim yanıyor Milli takıma gidemediğim için."