20 top karşılığında transfer edildi, Beşiktaş'ın kalesini koruyacak

Emre Bilgin, Süper Lig'de ilk maçına çıkacak.
Emre Bilgin, Süper Lig'de ilk maçına çıkacak.

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor'u konuk edecek. Siyah beyazlılarda Ersin Destanoğlu sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Kaleyi, 18 yaşındaki Emre Bilgin koruyacak.

Galatasaray derbisinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ersin Destanoğlu, Hatayspor karşısında takımını yalnız bırakacak. Ersin'in yerine 18 yaşındaki Emre Bilgin, ilk kez Süper Lig maçında görev yapacak. Genç file bekçisinin Beşiktaş'a transfer olma hikâyesi ise oldukça ilginç.

20 top karşılığında bonservisi alındı

Emre Bilgin 20 top karşılığında siyah-beyazı takıma transfer olmuş. Bein Sport muhabiri Gürler Akgün'ün, Muhabir Masası programında Emre Bilgin ile ilgili aktardıkları şöyle:

  • "Beşiktaş'ta o dönem özkaynak sorumlusu Emrah Bayraktar ve 2 hoca var, bir tanesi şu an Önder Karaveli'nin yardımcısı Gökalp Şahin. Bir tanesi de Semih Sezerli. Çorlu'da bir seçme yapılıyor, bölgesel seçme. Bölgesel seçmede Emrah Bayraktar, hocayı görevlendiriyor, gidiyor orada oyuncuyu izliyor. Emre'yi izledikten sonra çok beğeniyorlar. Beşiktaş'a gelişi de eskidir Emre'nin. Yaklaşık 2013-14 döneminde gelmişti sanırım. Filiz Lisansı Bayrampaşa Demirspordan alınıyor. 20 tane top veriliyor, 20 tane top karşılığı Beşiktaş'a geliyor."