2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda nefes kesen maçlar

Barcelona ile Tottenham
karşılaşması
Barcelona ile Tottenham karşılaşması

Avrupa'nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası, 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Barcelona, normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmada Tottenham'ı penaltılar sonunda 5-3 mağlup etti. İngiltere şampiyonu Manchester City, Almanya şampiyonu Bayern Münih'i 3-2 gibi bir skorla geçti ve Liverpool, Manchester United'a 4-1 üstünlük kurdu

Bu yıl 6. kez düzenlenen turnuvada, İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona ile İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, ABD'nin Pasadena kentindeki Rose Bowl Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Bordo mavililer, Munir El Haddadi'nin 15 ve Arthur'un 29. dakikadaki golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti. Fakat İngiliz ekibinden Son Heung-min'in 73 ve Georges-Kevin N'Koudou 75. dakikada attığı gollerle 90 dakika 2-2 sonuçlandı. İspanya temsilcisi, seri penaltı atışlarında rakibine 5-3 üstünlük sağladı.

- Manchester City'den mükemmel geri dönüş

Almanya Bundesliga şampiyonu Bayern Münih ile İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, ABD'nin Miami kentindeki Hard Rock Stadı'nda karşılaştı.

Kırmızı beyazlılar, Meritan Shabani'nin 15 ve Arjen Robben'in 24. dakikada kaydettiği gollerle 2-0 öne geçti. Bernardo Silva'nın 45 ve Lukas Nmecha'nın 51. dakikadaki golleriyle skoru eşitleyen İngiliz ekibi, Bernardo Silva'nın 71. dakika attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

- Liverpool, Manchester United'ı 3 farklı skorla geçti

İngiltere Premier Lig takımları Manchester United ile Liverpool arasındaki mücadeleyi, 4-1 Liverpool kazandı.

ABD'nin Ann Arbor kentindeki Michigan Stadı'nda oynanan maçta Liverpool'un golleri, Sadio Mane (penaltıdan), Daniel Sturridge, Sheyi Ojo ve Xherdan Shaqiri'den geldi. Manchester United'ın golünü ise Andreas Pereira kaydetti.

Rockin' it at The Hard Rock! #mancity

Manchester City (@mancity)'in paylaştığı bir gönderi ()