6 Ekim Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?

​Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
​Türkiye-İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ve İzlanda 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9. hafta maçında bu akşam ( 6 Ekim ) karşı karşıya gelecek. Türkiye, İzlanda mücadelesiyle birlikte tarihindeki 552. randevusuna çıkacak. Peki, Türkiye-İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile İzlanda 2018 FIFA Dünya Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9.hafta maçında bu akşam ( 6 Ekim ) karşı karşıya gelecek. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak

Türkiye-İzlanda karşılaşmasında, Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

TÜRKİYE-İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

6 Ekim Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşma TV 8 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Gol averajının esas alınacağı grupta Hırvatistan ve İzlanda nispeten kolay sayılabilecek maçları kendi sahalarında, zor maçları ise deplasmanda oynayacak.

Ukrayna ve Türkiye ise zor maçları sahalarında, kolay sayılabilecek maçları ise deplasmanda oynayacak.

Türkiye-İzlanda Milli maçı bu akşam saat 21.45'te oynanacak. Türkiye ve İzlanda için gruptan çıkmak adına çok önemli olan bu maç Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak. Milli takımımız İzlanda ve Finlandiya maçlarını kazanırsa gruptan ikinci olarak çıkmayı garantileyecek. Grubun son haftasında oynanacak Ukrayna-Hırvatistan mücadelesi berabere biterse A Milli Takım'ın gruptan lider olarak çıkma ihtimali bulunuyor. I Grubu'nda puan durumu şöyle;

MİLLİ TAKIMIMIZ GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye, İzlanda ve Finlandiya'yı yenerse grubu 20 puanla tamamlayacak. Türkiye bu durumda İzlanda'yı geride bırakmayı garantileyecek.

Hırvatistan’ın sahasında Finlandiya’yı ve Ukrayna’nın deplasmanda Kosova’yı yendiklerini kabul edersek Hırvatistan 19, Ukrayna ise 17 puanla son haftaya girecek ve iki ekip Ukrayna'da karşı karşıya gelecek.

Eğer Hırvatistan kazanırsa, Hırvatlar gruptan lider çıkacak, Türkiye ise (2 maçını da kazanmış olmak kaydıyla) grupta 2. olacak.

Eğer maç berabere biterse, Hırvatistan ile Türkiye (2 maçı da kazanması kaydıyla) aynı puanda grubu bitirecek ve genel gol averajına bakılacak. Şu an itibariyle Hırvatistan'ın Türkiye'den +5 daha iyi averajı bulunuyor.

Eğer maçı Ukrayna kazanırsa, Ukrayna ile Türkiye (2 maçını da kazanması kaydıyla) aynı puanda grubu bitirecek. Genel gol averajına bakılacak. Şu an itibariyle iki ekibin genel gol averajı eşit.

Gol averajı eşitliği durumunda atılan gol sayısına bakılacak. Türkiye şu anda Ukrayna'dan 1 fazla gol atmış durumda.

Bu senaryolar arasında en avantajlısı Türkiye’nin iki maçını kazanıp, Ukrayna’nın da Hırvatistan’ı deplasmanda yenmesi. Bu durumda Ukrayna ile Türkiye aynı puana gelecek ve şu anki averaj durumunda Türkiye Ukrayna’da daha avantajlı olduğu için grubu lider bitirmesi daha olası olacak.

İşte grupta oynanacak son maçlar;

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda bulunan futbolcular şunlar:

Harun Tekin (Bursaspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan, Emre Belözoğlu, Mevlüt Erdinç (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Sabri Sarıoğlu (Göztepe), Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Ömer Toprak, Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Serdar Aziz, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Roma), Emre Mor (Celta Vigo), Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Volkan Şen, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Arda Turan (Barcelona), Enes Ünal (Villarreal).