Aatıf, Dirar için lobi yapmış

Ülker Stadyumu'nda Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe'de Aatıf son dakikalarda attığı golden büyük sevinç yaşadı.
Ülker Stadyumu'nda Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe'de Aatıf son dakikalarda attığı golden büyük sevinç yaşadı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, takımda alınan kadro dışı kararları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Aatıf ve Dirar'ın takım içinde gruplaşmalara neden olması ve performans yetersizliği sebebiyle kadro dışı kaldığını belirten Koç, durumu "Genellemek gerekirse onlarda disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve vurdumduymaz tavırlar var" sözleriyle özetledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel, Aatıf Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın kadro dışı bırakılması ve teknik heyette bazı çalışanlarla yolların ayrılmasıyla ilgili FB TV'de açıklamalarda bulundu.

Aatıf Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın disiplin ve performans yetersizliği sebebiyle kadro dışı bırakıldığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de kulübün gündemine ilişkin çarpıcı detaylar paylaştı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de kulübün gündemine ilişkin çarpıcı detaylar paylaştı.

Ali Koç, Aatıf ve Dirar'ın kadro dışı kalmaları ile ilgili şunları söyledi:

BAŞKANDAN AATIF VE DIRAR'A YAKIN TAKİP

  • "Chahechouhe ve Dirar, disiplinsizlik ve performanslarındaki yetersizlikten dolayı kadro dışı bırakıldı. Genellemek gerekirse onlarda disiplinsizlik, ciddiyetsizlik ve vurdumduymaz tavırlar var. Sonuçlar iyi gitmediği için istemediğim derecede soyunma odasındayım ve bazı şeyleri gözlemliyorum. En mutsuz günlerimizde bile bu 2 oyuncu şen şakrak. En azından benim arzuladığım, aşılamak istediğim, talep ettiğim bir ruhu yansıtmayan bir davranış içindeler."

Fenerbahçeli oyuncular gol sevincini taraftarlarla paylaşıyor.
Fenerbahçeli oyuncular gol sevincini taraftarlarla paylaşıyor.

AATIF, DIRAR İÇİN LOBİ ÇALIŞMASI YAPMIŞ

Kayserispor maçının ardından sorunlar konuşulurken soyunma odasında Chahechouhe'nun da söz aldığını aktaran Koç, şunları anlattı:

  • "Özelimizin sızdırılması kırmızı çizgilerimizden biridir. Sorunlarımızı sorduk. Ben çok sesliliğe inanırım. Aatıf konuştu diye cezalandırılacak değil. Aatıf; 'Takım olamadık, bu takım zayıf, geçen sene zayıf değildi ama bu sene daha zayıf' dedi. Buradaki olay bu 2 kişinin ahengi bozması ya da takım olmaya katkı sağlamaması. Dirar kadroya giremeyince bu, Aatıf için çok büyük memnuniyetsizlik oldu. Takım içinde gruplaşmalar var. Bu iki oyuncu da bunlardan biri. Aatıf, Dirar'ın oynaması için açık açık lobi çalışması yaptı. Aatıf ve Dirar takım içinde gruplaşmalar oluşturdu."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Belle victoire ce soir Hamdoulilah 🙏🙏💙💛

Aatif Chahechouhe (@chahechouhe92)'in paylaştığı bir gönderi ()