Abdullah Avcı Djaniny’nin satılmasını istemiyor

Djaniny
Djaniny

Trabzonspor'da Djaniny için teklifler gelmeye devam ediyor. Arap kulüplerinin peşinde olduğu forvet için Katar'dan gelen 3.5 milyon euroluk teklif yönetimce beğenilmezken, Abdullah Avcı da tecrübeli forveti bırakmak istemiyor. Djaniny, astronomik bir rakam teklif edilmediği takdirde takımda kalacak.

Abdullah Avcı’nın geçen sezon forvet hattında joker olarak kullandığı Djaniny Semedo için Körfez'den taliplerin olduğu öğrenildi. Yönetime Katar’dan bir kulübün ulaştığı, tecrübeli forvet için bordo-mavililere 3.5 milyon euro önerdikleri, Trabzonspor yönetiminin ise bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Kulübüyle 1 sezonluk daha kontratı bulunan, sözleşme yenileme görüşmelerinde de prensipte anlaşmaya varılan Djaniny için istenen bonservis bedeli çok daha yüksek. Bordo-mavililerin hocası Abdullah Avcı’nın Djaniny'in takımdan ayrılmasını istemediği ve çok yüksek bir fiyat sunulmadığı takdirde satılmamasını yönetime iletti.

Geçen sezon 10 gol attı

Djaniny, Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra şampiyon olduğu geçtiğimiz sezonda ligde 10 gol atıp ve şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu. Hücumda tüm mevkilerde forma giyebilen 31 yaşındaki yıldız, Abdullah Avcı’nın takımdaki önemli isimlerinden birisi. Geçtiğimiz yıl da Djaniny için Arap Yarımadası’ndan bazı kulüplerin ciddi şekilde ilgisi olmuş, ancak Avcı öğrencisiyle bizzat görüşüp takımda tutmuştu.