Abdurrahim Albayrak: Emre Akbaba Galatasaray'a gelmek istiyor

Emre Akbaba

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Emre Akbaba için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki oyuncuya teklif yaptığı hatta kulübüyle anlaştığı iddiaları ortaya atılmıştı. Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Transfer döneminde adı Galatasaray'la anılan Alanyasporlu futbolcu Emre Akbaba, Fenerbahçe ile anlaştı haberlerine karşı Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

İşte Abdurrahim Albayrak'ın Emre Akbaba açıklaması:

  • 2-3 aydan beri Hasan Başkan ile Emre Akbaba için konuşuyoruz. Bizden 7 milyon euro istediler. Son sezonu olan bir futbolcuya böyle bir para veremeyiz. Emre için 3 milyon euro'ya çıktık ama o rakama da anlaşamadık. Hasan Başkan, Alanya Fenerbahçeliler Derneği başkanı. Futbolcu Galatasaraylı. Şu anda Emre'nin gitmesi için zorluyorlar. Bir futbolcu bana 'Ben Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum' derse, ben o futbolcuyu almam. Futbolcu 'Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray'a gitmek istiyorum' diyor. Bugün bir görüşme daha yapacağım. Emre'nin kafasını çelmek için Galatasaray'a gidiyorsun ama seni Şampiyonlar Ligi'nde oynatamazlar' demişler. Öyle bir şey yok."

🇹🇷✈️

Emre Akbaba (@emreakbb10)'in paylaştığı bir gönderi ()