Aboubakar teklif aldığı kulübü açıkladı: Çarpıcı açıklamalar

​Aboubakar teklif aldığı kulübü açıkladı: Çarpıcı açıklamalar
​Aboubakar teklif aldığı kulübü açıkladı: Çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş'ın sezon başında Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar, siyah beyazlılarla yaşadığı şampiyonluğu değerlendirdi. Golcü futbolcu verdiği röportajda sezon başında Beşiktaş dışında teklif aldığı kulübü de açıkladı.

Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra performansının yükseldiğini itiraf eden yıldız oyuncu, "Afrika Kupası'ndan sonra işime daha çok konsantre olmam gerektiğini fark ettim. Final maçında gol atmam öz güvenimi yükseltti" diye konuştu.

Kamerunlu yıldız ayrıca transferine yönelik önemli itiraflarda da bulundu;

"Maçtan önce hep düşündüm, ''Kazanırsam ilk kulüp şampiyonluğum olacak'' diye, hafta içinde bunun stresini yaşadım. Babel golü attıktan sonra, ''Şampiyonluk geliyor'' dedim. Afrika Uluslar Kupası'nda da şampiyon oldum ama bu bambaşkaydı. Bu şampiyonluğu yıllar sonra çocuklarıma anlatacağım. Takım arkadaşlarım ve hocamın sayesinde adaptasyon sürecini atlattım."

Teklif aldığı kulüp

"Sezon başında West Browmwich'ten teklif vardı ama Şampiyonlar Ligi'nden dolayı Beşiktaş'ı tercih ettim.

Beşiktaş'ta koşullar benim için yeterince iyi. Şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Karar kulüplerin. Porto ile görüşme yapmadım. Menajerlerim Beşiktaş ile görüşme yaptı ama şu an elle tutulur bir gelişme yok."

Attığı efsane çalımlar

"Yaratıcı olmayı çok seviyorum. Rakibin pozisyonuna göre bu hareketleri yapıyorum. Doğaçlama gelişiyor. İdolüm kesinlikle Ronaldinho. Büyük hayranlık duyuyorum."