Aboubakar'ın aklı Beşiktaş'ta kaldı! Şaşırtan kutlama

Aboubakar'dan Beşiktaş'ın galibiyet kutlaması
Aboubakar'dan Beşiktaş'ın galibiyet kutlaması

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Porto'nun Beşiktaş'ı ağırladığı maçı temsilcimiz 3-1 galip gelirken, Aboubakar'ın Beşiktaş soyunma odasındaki kutlamalara katılması dikkat çekti.

Devler Ligi'ne Porto gibi gelenek sahibi bir kulübü mağlup ederek başlayan Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Avrupa serüvenine 3-1 gibi net bir skorla giriş yapan siyah beyazlı ekip, gruptaki Leipzig - Monaco karşılaşmasının da 1-1 sonuçlanmasıyla G Grubu'nda liderlik koltuğuna ilk haftadan yerleşti.

Beşiktaş'ın zaferinin dışında maçın bir diğer hikayesiyse, geçen sene Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakar'ın Porto formasıyla Beşiktaş'a karşı oynayacak olmasıydı. Fakat Kamerunlu golcü, geçen sezon Beşiktaş'ın Avrupa Ligi mücadelesinde direk kırmızı kart gördüğü için cezası bu sezona sarkınca dünkü maçta oynayamadı.

Dün maçı tribünlerden takip eden yıldız oyuncu maç sonrası eski takım arkadaşlarını tebrik etmek için Beşiktaş soyunma odasına girdi. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde yakın olduğu Babel'le bir video çeken yıldız bunu kendi İnstagram hesabından paylaştı.

Videoda ise takımının mağlup olmasına rağmen Aboubakar'ın neşeli tavırları dikkati çekti. Beşiktaş'ın 3. golünü kaydeden Babel'in yanına oturan yıldız oyuncu adeta Beşiktaşlı oyuncularla galibiyet sevincini kutladı.

Ryan Babel Story Aboubakar ile birlikte delirmeceler :)#aboubakar #ryanbabel

Sadece BEŞİKTAŞ! (@loserbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()