Acun'dan Hull City'ye 1 Türk daha

Halil Dervişoğlu
Halil Dervişoğlu

Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu için yeni bir iddia atıldı. Yeni sezonda hedefini Premier Lig olarak belirleyen Hull City, Brentford'an Halil Dervişoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, yeni sezonda Premier Lig'e yükselmeyi hedeflerken transfer çalışmalarına son hız devam ediyor. Son iddialara göre Hull, Brentford'dan Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

Hull harekete geçti

Gazeteci Ergün Süzgün'ün paylaştığı haberde, yeni sezonda hedefini yüksek tutan Hull City, hücumda takıma dinamizm kazandırması için Halil Dervişoğlu'nun transferinde harekete geçti. Premier Lig'de mücadele eden Brentford'a Halil için satın alma opsiyonlu kiralama teklif edildi.

Geçen sezonu Galatasaray'da geçirmişti

Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçirmişti. Sarı-kırmızılı ekipte geçirdiği sezonda 33 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans göstermişti. 3 milyon euroluk değer biçilen Halil'in dışında kadrosuna Antalyaspor'dan Doğukan Sinik ve Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katmıştı.