Ada basını yazdı: Haaland Manchester United'a!

Erling Haaland
Erling Haaland

İngiltere Premier Ligi'nde teknik direktörlüğü geçici olarak Ralf Rangnick'i getiren Manchester United, gelecek sezon için şimdiden planlamalara başladı. Ada basını, Alman hocanın Erling Haaland'ı istediğini iddia etti.

Ralf Rangnick'in ilk gündeminde eski öğrencisi Haaland var. Alman çalıştırıcı Haaland'ı takıma kazandırırsa 8.5 milyon Pound ekstra bonus alacak.

Rangnick Haaland'ı istiyor
Rangnick Haaland'ı istiyor

Alman teknik adam ilk olarak Avrupa'nın en gözde ve formda isimlerinden Norveçli golcü Erling Haaland'ı takıma katmak için teklifte bulunacak. Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'da sportif direktörlük yaptığı dönemde Haaland'ı yakından tanıyan Rangnick, golü oyuncunun babası ile yakın ilişkilerini de bu transfer için kullanacak.

118 milyon Euro'luk teklif.

Alman Bild gazetesi ise daha önce ismi Barcelona ve Real Madrid ile de anılan oyuncu için Manchester United'ın 118 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığını yazdı. Borussia Dortmund'un Haaland'ı elinde tutmak istediği, ancak 150 milyon euro teklif gelmesi halinde satmaya sıcak bakacağı haberleri de daha önce basına yansımıştı.