Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella Avrupa hedefini açıkladı

Vincenzo Montella
Vincenzo Montella

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, Avrupa hedeflerine odaklandıklarını belirterek, "Hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz." dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 29. haftada 5-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrası yarın oynanacak Konyaspor mücadelesi için hazırlıklar devam ediyor.

Adana Demirspor'da teknik direktör Vincenzo Montella, antrenman öncesinde açıklamalarda bulunurken Konyaspor'la önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Montella, kalan 9 haftalık süreçte maç maç ilerlemek istediklerini anlatarak, şu ifadeleri kullandı: "Yukarıdayız ve hayallerimizin peşinden gitmeye devam edeceğiz. Belki de takvim bizi biraz daha sevebilirdi. Bazen oynadık sonra oynayamadık. Maç ritmini tekrar yakalamak için uğraşmak zorunda kaldık. Bu şekilde bir periyoda girdik. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada olduğumuz için de istediğimiz hayallerin peşinden koşmayı tabii ki de bırakmayacağız. Konyaspor ve Kayserispor maçları zorluk derecesi önemli iki karşılaşma. Puanlarımızı istiyoruz, hem zirvede kalmak hem de hayallerimizin peşinden gitmek istiyoruz."

"Hedefimiz Avrupa."

Mavi lacivertlilerin 27 yaşındaki forveti Cherif Ndiaye Kasımpaşa maçında güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Senegalli yıldız, takım hedefleri doğrultusunda maç maç ilerlediklerini vurgulayarak, "Hedefimiz öncelikli olarak Avrupa'ya gidebilmek. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Bir haftada 3 maç oynayacak olmamız zor olabilir ama bu futbolun içerisinde var. Biz de bunları maç maç değerlendirip o şekilde konsantre oluyoruz. Umarım iyi sonuçlar elde edip hedefimize ulaşırız. Arabam.com Konyaspor maçı kolay olmayacak, zor olduğunu biliyoruz. Oradan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bunun için de öz güvenimiz oldukça var. Hocamıza güveniyoruz, uyguladığımız taktiğe ve kendi kalitemize de güveniyoruz. Güvenli bir şekilde oradan 3 puan almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Elimizden gelen her şeyi yapacağız"

Adana Demirspor'un Portekizli 29 yaşındaki sol beki Kevin Rodrigues de son 9 haftaya girdiklerini ve her karşılaşmaya final maçı olarak baktıklarını ifade etti.

Ligdeki durumlarının iyi olduğunu anımsatan Rodrigues, "Gayet iyi hissediyoruz ve elimizden gelen her şeyi yapacağız. Zor bir maç olacak. İyi oynayan bir takımla karşılaşmaya gidiyoruz. Kendi evlerinde olacaklar. Deplasman her zaman biraz daha komplike görünebilir ama biz elimizden gelen her şeyi yaparak istediğimiz sonucu alacağız." dedi.