Aday kadromuz açıklandı: 12 Dev Adam sahnede

​12 Dev Adam: Aday kadromuz açıklandı
​12 Dev Adam: Aday kadromuz açıklandı

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

31 Ağustos - 17 Eylül tarihleri arasında ülkemizin bir grup ve finallerine ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı.

17 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’da kampa girecek olan ay-yıldızlılar, 23 Temmuz Pazar günü ise kondisyon çalışmaları için İtalya’ya gidecek. Bormio’da kuvvet ağırlıklı antrenmanlar yapacak olan Milliler, burada ayrıca İsviçre ile de 3 Ağustos Perşembe günü ikili temas maçında karşılaşacak.

5 Ağustos Cumartesi günü yurda dönecek olan A Erkek Milli Takımı, 10 Ağustos Perşembe günü bir kez daha İtalya’ya gidecek ve ev sahibi İtalya’nın yanı sıra Finlandiya ve Nijerya’nın da yer alacağı hazırlık turnuvasına katılacak.

İtalya’dan direkt olarak Çekya’ya geçecek olan millilerimiz, 16 Ağustos Çarşamba günü ev sahibi Çekya ile ikili temas mücadelesinde karşılaşacak. Aynı gece İstanbul’a dönecek olan ay-yıldızlılar, 18 Ağustos Cuma günü İsrail’e gidecek ve burada özel turnuvaya katılacak.

Milliler, 21 Ağustos Pazartesi günü yurda dönecek ve Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık karşılaşmalarını İstanbul’da 24 Ağustos Perşembe günü Ukrayna ve 26 Ağustos Cumartesi günü Karadağ ile yapacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, katılacağı özel turnuvaların ardından Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını İstanbul’da tamamlayacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Aday kadromuz
A Milli Erkek Basketbol Takımı Aday kadromuz
Teknik ve İdari Kadromuz
Teknik ve İdari Kadromuz