Adebayor'dan Beşiktaş'a olay gönderme

Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor

Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor yaptığı konuşmada Fenerbahçeli Skrtel'e övgüler yağdırarak "Skrtel'i çok takdir ediyorum. Kafası yarıldı ve oyunu bitirdi. Tüm futbolcuların mantığı bu olmalı" ifadelerini kullandı.

Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'na katılan Medipol Başakşehir'in golcü ismi Emmanuel Adebayor, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"KAFASI PATLASA BİLE OYUNU BİTİRMELİ"

Türkiye'de oynayan en iyi yıldız futbolcular sorulduğunda Fenerbahçeli Slovak defans oyuncusunun ismini veren Adebayor, şöyle konuştu:

  • "Skrtel'i çok takdir ediyorum. Çok iyi bir oyuncu. Kasımpaşa maçında da gördük. Kafası yarıldı ve oyunu bitirdi. Tüm futbolcuların mantığı bu olmalı. Bence kafası patlasa bile oyunu bitirmeli."

"TÜRKİYE'YE GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Türkiye'de forma giydiği için mutlu olduğunu belirten Togolu golcü, şunları kaydetti:

  • "Türkiye'de insanlar futbola çok ilgi gösteriyor. Bu da bize yansıyor. Buraya transfer olmadan önce Afrika'ya dönme seçeneğim de vardı ama Türkiye'ye geldiğim için çok memnunum. İstanbul'da çok güzel zaman geçiriyorum. İyi futbol oynuyoruz ve başarılı bir takımız. Saha içinde amacım gol atmak, saha dışında ise Türkiye ligini tanıtmayı hedefliyorum. Bir gün, buradan güzel hatıralarla ayrılmak istiyorum."