Advocaat'tan Aykut Kocaman'a Yiğithan tepkisi

Advocaat'tan Aykut Kocaman'a Yiğithan tepkisi​
Advocaat'tan Aykut Kocaman'a Yiğithan tepkisi​

Fenerbahçe’nin kiralanması konusunda Sparta Rotterdam’la anlaşmaya vardığı Yiğithan Güveli, İstanbulspor karşısında sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Yiğithan Güveli sakatlanarak İstanbulspor maçının 17. dakikasında oyundan çıktı.

Kiralık olarak Sparta Rotterdam’a gitmeye hazırlanan ancak çalışma izninin yetişmemesi nedeniyle İstanbul’da kalarak İstanbulspor maçının kadrosuna dahil edilen genç oyuncu, 17. dakikada Ali Dere’nin topla çıktığı pozisyonda çimlere takılarak yerde kaldı.

Sol dizinden sakatlanan Yiğithan için sağlık ekipleri sahaya girerken, oyuna devam edemeyeceği raporu gelince, bu futbolcunun yerine Martin Skrtel oyuna dahil oldu.

ADVOCAAT: GELMESİNE GEREK YOK!

Hollanda Eredivisie takımlarından Sparta Sparta Rotterdam’ın teknik direktörü Dick Advocaat, Fenerbahçe’den transfer etmeye hazırlandıkları Yiğithan Güveli’nin sakatlanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü genç oyuncunun sakatlığı hakkında şunları söyledi:

  • “Her şey yolunda gidiyordu. Çarşamba günü burada olması gerekiyordu. Ancak kupa maçında sadece 20 dakika sonra sakatlandı. Bunu çok garip buluyorum. Çok basit. Yigithan Güveli'nin neden oynadığını anlamıyorum. Ciddi bir sakatlık ile gelmesine gerek yok. Anlaşmaya göre yarın Hollanda’ya gelecekti. Bu yüzden neden oynatıldığını anlamıyorum. Eğer 4-5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım yok. Şimdi Fenerbahçe’nin bana yeni bir oyuncu vermesi gerekiyor. Onlarla görüşeceğim.”