Ahmet Ağaoğlu’ndan moral ziyareti

Ahmet Ağaoğlu’ndan moral ziyareti
Ahmet Ağaoğlu’ndan moral ziyareti

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor’da kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu kampı ziyaret etti. Sezon öncesi teknik direktör Ünal Karaman ile görüşen Ağaoğlu, futbolcularla da bol bol sohbet etti.

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da teknik direktör Ünal Karaman gözetiminde sürdürüyor. Yoğun tempoda geçen idmanlarda teknik direktör Ünal Karaman adeta futbolculara nefes aldırmıyor. Oyuncularıyla yakından ilgilenen Karaman özellikle gençleri göz hapsine almış durumda.

Eksikleri belirliyor

Ünal Karaman öğrencilerine göz açtırmıyor. nFotoğraf: AA
Ünal Karaman öğrencilerine göz açtırmıyor. nFotoğraf: AA

Karaman yoğun geçen kamp sürecinde takımındaki eksik gördüğü bölgelerle ilgili de çalışmalar yapıyor. Gece gündüz çalışan Karaman, eksik gördüğü bölgeler için yapılması gereken transferlerin isimlerini belirledi.

“Mücadele bize yakışsın”

Bordo-mavili futbolcular idmanlarda sergiledikleri performansla Karaman'ın gözüne girmeye çalışıyor.nFotoğraf: AA
Bordo-mavili futbolcular idmanlarda sergiledikleri performansla Karaman'ın gözüne girmeye çalışıyor.nFotoğraf: AA

Bordo-mavili ekip yoğun tempoda çalışmalarını sürdürürken başkan Ahmet Ağaoğlu, Slovenya’ya gitti ve kampı ziyaret etti. Futbolcularla sohbet eden Ağaoğlu, “Yeni sezonda Trabzonspor’a yakışan bir mücadele bekliyoruz. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Buraya sizi yakından görmek için geldik. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Transfer zirvesi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kamp ziyareti için gittiği Slovenya’da teknik direktör Ünal Karaman ile transfer zirvesi gerçekleştirdi. Yöneticilerin de katıldığı toplantıda öncelikle takımdan gitmesi gereken isimler hakkında konuşuldu. Ardından Karaman hazırladığı transfer listesini yönetime sundu. Karaman’ın daha önce de bir liste sunduğu biliniyor.

“Gönlünü ferah tut”

Görüşme sırasında Ağaoğlu’nun Karaman’a, “Takımı son derece motive gördüm. Arkadaşlık bağları da bir hayli sağlam. Özellikle genç futbolcuların heyecanları gözlerinden okunuyor. Çocuklara söylediğim gibi bu sene Trabzonspor’un adına yakışır bir başarı beklentimiz var. Ekip olarak bunu başarabilecek güçte olduğumuza inanıyorum. Elbette takımda eksikler var. Mali konulara dikkat ederek birkaç ismi renklerimize bağlayacağız. Sezon başına kadar bu isimlerin yetişmesini umuyoruz. Yurt dışı kampına katılamasalar da Trabzon’da hem takıma hem kente kısa sürede uyum sağlayacaklardır. Umutsuzluğa kapılma istediğin isimleri takıma alacağız. Biz eski yönetimlerin hatalarını tekrarlayıp, kulübü büyük borçlara sokmak istemiyoruz” dediği öğrenildi.

Beşiktaş nabız yokladı

Beşiktaş, Burak Yılmaz için nabız yoklamayı sürdürüyor. nFotoğraf: AA
Beşiktaş, Burak Yılmaz için nabız yoklamayı sürdürüyor. nFotoğraf: AA

Öte yandan Ağaoğlu göreve geldikten sonra yeni yönetimle küçük bir sorun yaşayan Burak Yılmaz hakkında transfer iddiaları her geçen gün yüksek sesle konuşulmaya başladı. İsmi sık sık Beşiktaş ile anılmasına rağmen kulübünden ayrılmayacağını belirten Burak hakkında Ağaoğlu’ndan da bir açıklama geldi.

Ağaoğlu’nun “Burak Yılmaz ile ilgili Beşiktaş'tan bir teklif gelmedi. Sadece bir telefon ile nabız yoklaması” diye konuştu.