Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı

Ahmet Çakar kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gazeteci Mustafa Çevik'i kırmıyor.
Ahmet Çakar kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gazeteci Mustafa Çevik'i kırmıyor.

Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Phillip Cocu ile yol ayrımında olan Fenerbahçe'nin Tayfun Korkut ile anlaşacağını öne sürdü. Çakar, bu transfer için "%99" dedi.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar,Phillip Cocu ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktör adayı olarak çarpıcı bir ismi gündeme getirdi.

Çakar, sarı-lacivertli yönetimin Stuttgart'ta görevine son verilen Tayfun Korkut'u takımın başına getireceğini öne sürdü. Manidar açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin ligde 15. sırada bulunmasına gönderme yaparak, Tayfun Korkut'un en büyük özelliğinin küme düşmemeye oynayan takımları ligin dibinden kurtarmak olduğunu vurguladı.

Tayfun Korkut, Stuttgart'ı çalıştırdığı dönemde oyuncularına kenardan direktif veriyor.
Tayfun Korkut, Stuttgart'ı çalıştırdığı dönemde oyuncularına kenardan direktif veriyor.
  • “Köln Spor Akademisi'nin test çalışmasına göre, Tayfun Korkut küme düşme hattındaki takımları yukarı çıkarabilen bir teknik direktör. Bu boş bir haber değildir. Almanya'dan çok güvendiğim birinden geldi. Tayfun Korkut'un yüzde 99 Fenerbahçe'nin hocası olacağını öğrendim. Tayfun hoca da istiyor ancak bazı İspanyol kulüplerin de istediği söyleniyor”
  1. Türk ve Alman olması
  2. Bundesliga'da uzun dönem hocalık yapması
  3. Başarıya aç bir teknik adam olması
  4. Düşmemeye oynayan takımları alt taraftan kurtarması

Ahmet Çakar'ın Tayfun Korkut'un küme düşme hattındaki takımları yukarı çıkarabilen teknik direktör olduğunu ifade etmesi ise programdaki Fenerbahçeli yorumcuAbdulkerim Durmaz'ın tepkisini çekti. Durmaz, "Fenerbahçe küme düşmemeye mi oynuyor? Ayıptır" diyerek çıkıştı.