Ahmet Çakar: Galatasaray bu grupta sonuncu olur!

Ahmet Çakar, Galatasaraylıları çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Eski hakem ve şu anda da yorumculuk yapan Ahmet Çakar, Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Çakar, sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi'nde sonuncu olacağını söyledi.

Eski FIFA kokartlı hakem ve şu anda yorumcu olarak hayatını devam ettiren Ahmet Çakar, Galataraylıları çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki şansını değerlendiren Çakar, Galatasaray'ın gruptan çıkamayacağını ifade etti.

Ahmet Çakar, grupta kimin lider olacağını bilmediğini söylerken, sonuncu olacak takımı bildiğini söyledi. Sarı kırmızılıların bu grupta sonuncu olacağını vurgulayan Çakar, "Galatasaray 4 ya da maksimum 5 puan alır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın dünya kura tarihine geçtiğini söyleyen Ahmet Çakar, hiçbir kulübün bu kadar kolay bir kura çekmediğini belirtti. Bu kuranın bazı sorunlar getireceğini söyleyen Çakar, "Bu grup, Real Madrid, PSG gibi takımlardan oluşsaydı, Galatasaray'ın başarısız sonuçları kabul görürdü. Eğer bu grupta 4-5 puan alırsan sorun yaşarsın" dedi.

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın önemli oyuncularından biri olan Rodrigues hakkında şunları söyledi:

  • Galatasaray bu gruptan 4 yada 5 puan alır. Niye böyle söylüyorum? Galatasaray kağıt üzerinde rakipleriyle baş edebilecek konumda ancak oyun kurgusu öyle değil. Herkes Rodrigues diyor. Lokomotiv karşısında Rodrigues'i göreceğim. Onyekuru'yu göreceğim. Bazı oyuncuları gereksiz büyütüyoruz.

Ozan Kabak'ın Kasımpaşa karşısında iyi oynadığını ifade eden ünlü yorumcu, "Ancak Kasımpaşa ile oynamakla Schalke ve Porto ile oynamak aynı değil. Terim sonuncu olursam yıpranırım korkusu içinde. Keşke 1-2 baba rakip olsaydı diye düşünüyordur" dedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Günaydın #Galatasaray Ailesi #HedefŞimdiAvrupa #UCL

Galatasaray (@galatasaray)'in paylaştığı bir gönderi ()