Ahmet Çakar: VAR penaltıyı görmedi

Eski hakem Ahmet Çakar, şu anda yorumculuk yapıyor.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş Ülker Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Eski hakem Ahmet Çakar derbiyi değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik sonuçla tamamlandı. Eski hakem ve şu anda yorumculuk yapan Ahmet Çakar bu karşılaşmayı değerlendirdi ve VAR'ı eleştirdi.

Ahmet Çakar, ilk 45 dakikada Fenerbahçe'nin maçı koparabileceğini söylerken, sarı lacivertlilerin ilk yarıda 3 net gol pozisyonuna girdiğini ifade etti. Fenerbabahçe'nin bu gol pozisyonlarını değerlendiremediğini ancak bu pozisyonlardan biri gol olsaydı maçın sonucu çok farklı olurdu diyen Ahmet Çakar, ilk yarıda kötü bir futbol oynayan Beşiktaş'ın Babel ile muhteşem bir gol bulduğunu söyledi.

Çakar, ikinci yarıda kontrolün Beşiktaş'a geçtiğini ifade ederken, Hasan Ali Kaldırım'ın harika ortasında Ayew'in Caner'in üstünden kafa vurması eşitliği getirdi dedi.

Fırat Aydınus için söylenecek kötü bir söz yok diyen ünlü yorumcu şunları söyledi:

  • "VAR'a ihtiyaç duymaksızın son derece iyi bir maç yönetti. Ama VAR hakemi her kimse onu eleştiriyorum. Atiba ile Ayew kornerden gelen topta beraber yükseliyorlar, Atiba topa eliyle müdahale ediyor. Fırat Aydınus görmedi ama VAR hakemi görüp uyarmalıydı."

Bu gönderiyi Instagram'da gör

⛔ Kadıköy'de kazanan çıkmadı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()