Ahmet Çakar'dan iki takıma ağır eleştiri

Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yenilgisini değerlendirdi.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Kayserispor'a 3-2 yenilirken, Galatasaray Trabzonspor deplasmanından 4-0 mağlup ayrıldı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar iki maç için de değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray rakiplerine yenilerek bu haftayı puan almadan kapattı. Fenerbahçe Kayserispor'a 3-2'lik sonuçla yenilirken, Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'a 4-0'la boyun eğdi.

Eski hakem olan ve şimdilerde ise spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenilmesini değerlendirdi. Galatasaray'ın yenilgisyile başlayan Çakar, Trabzonspor'un son yıllardaki en rahat iç saha maçını oynadığını ifade etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı büyük bir tehlike beklediğini söyleyen ünlü yorumcu, sarı kırmızılıların defansif olarak çok kötü olduğunu, defansın göbeğindeki oyuncuların ise ağır olduğunu söyledi.

Hakem Fırat Aydınus'un mükemmel bir maç çıkarttığını söyleyen Çakar, Belhanda'nın kırmızı kart görmesiyle ilgili de şunları söyledi:

  • "Belhanda ise takımın haini. Hakeme 'beni at' dercesine gitti, zıplayıp rakibine bastı. Yazık çok yazık!"

Cocu hiçbir şey yapamıyor

Fenerbahçe'nin kendi evinde Kayserispor'a 3-2 yenilmesini de değerlendiren ünlü yorumcu, sarı lacivertlilerin savunmasına ağır eleştirilerde bulundu.

Çakar, Fenerbahçe'nin ileride kaybettiği her toptan sonra Kayserispor'un hızlı bir şekilde rakip kaleye yöneldiğini söylerken, yeni transfer Reyes'in ise rakibi sadece seyrettiğini ifade etti.

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun maç boyunca aksayan savunmaya hiçbir önlem almadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Harun Tekin ile ilgili ise Çakar şunları ifade etti:

  • "Yeni kaleci Harun Tekin ilk yarı çok iyiydi. Ama yediği üçüncü golde çok hatalı buldum. Harun seviyesinde bir Fenerbahçe kalecisi, kapattığı köşeyi boşaltıp gol yememeli."

❗ Aslan, Fırtına'dan sağ çıkamadı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()