Ahmet Çakar'dan olay paylaşım: Fenerbahçeliler çok kızacak

Ahmet Çakar'dan olay paylaşım: Fenerbahçeliler çok kızacak​
Ahmet Çakar'dan olay paylaşım: Fenerbahçeliler çok kızacak​

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar attığı tweetlerle Akhisar-Fenerbahçe mücadelesini değerlendirdi. Fenerbahçe'nin hakeme sığınmamasını belirten Ahmet Çakar, sarı lacivertlilerin çağ dışı bir futbol oynadığını ifade ederken Aykut Kocaman'a da sert eleştirilerde bulundu.

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Akhisarspor-Fenerbahçe maçının ardından tweetlerle karşılaşmayı değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman için çarpıcı ifadeler kullanan Ahmet Çakar yine gündem oluşturdu. İşte o açıklamalar;

"Yahu Bülent Yıldırım 40 yıldır futbolun içindeyim.Alper e gösterdiğin kırmızı kart gibi komik manasız ve skandal olanını hiç görmemiştim. Fenerbahçe sakın hakeme sığınmasın. Hakem ilk ve tek hatasını 83. dakikada Alper'i atarak yaptı. Fenerbahçe 1-0 mağluptu ve o ana dek çağ dışı futbol oynuyordu. Aykut hoca vücut dilinden bahsetti. Geçecek bunları hakem ya ilk yarıda Janssen i de atsaydı ne olurdu? Cevap ver. Vücut dili uzmanı Aykut hoca. Asıl vücut dili uzmanı benim Aykut, senin oynattığın futbol çağ dışı. 90 dakika tek pozisyon bulama sonra da hakem hakem diye bağır. Vücut dilin SOS veriyor."