Ahmet Çalık'ın ölümüyle ilgili üzücü iddia

Ahmet Çalık'ın emniyet kemeri takmadığı iddia edildi.
Ahmet Çalık'ın emniyet kemeri takmadığı iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki Ahmet Çalık, Ankara'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın aracının, şarampole yuvarlandıktan sonra takla attığı ve genç futbolcunun emniyet kemeri takmadığı iddia edildi.

Galatasaray'dan Konyaspor'a transfer olan futbolcu Ahmet Çalık'ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, bariyerlerin olmadığı bölümden şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta fırlayan ve tek başına yolculuk yapan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İkaz sesini susturmak için toka taktı
İkaz sesini susturmak için toka taktı

İkaz sesini kapatmak için toka takmış

Olay yerine yardıma giden kişiler, araç içerisinde başka kimsenin olup olmadığını kontrol ettiklerinde emniyet kemeri kullanmadığını, ikaz sesini kapatmak için de emniyet kemerini kesip tokasını taktığı iddia edildi.

Çalık, Ankara'ya nikah tarihi almak için gidiyordu

Ayrıca Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği bildirildi.