Ahmet Nur Çebi'den Emirhan İlkhan açıklaması

Emirhan İlkhan
Emirhan İlkhan

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan'ın sözleşme yenileme görüşmeleri konusunda açıklamalarda bulundu. Çebi, Emirhan'ın Beşiktaş'ta oynamak istemediğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Çebi, özellikle Emirhan İlkhan'ın yeni sözleşme konusuna açıklık getirdi. 18 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'ta oynamak istemediğini söyleyen Çebi, "Emirhan’a ‘Torino ne veriyorsa aynısını verelim' dedim, 'Gitmek istiyorum’ dedi. 3 gün boyunca ikna etmeye çalıştık ama menajeriyle görüşmemizi söyledi." ifadesini kullandı.

4,5 milyon euroluk serbest kalma maddesinin oyuncu ve menajerin isteği doğrultusunda sözleşmeye eklendiğini vurgulayan Çebi, "Başka türlü sözleşme imzalamaya yanaşmadılar. Menajerinin ilk isteği bedelsiz ayrılıktı. Sözleşme yapmasaydık hiç para kazanamayacaktık." dedi.

Emirhan'ın ve ailesinin bu süreçteki tutumunu da eleştiren Ahmet Nur Çebi, "Yıllarca Önder Karaveli ile içli dışlı olan Emirhan’ın ailesi, bu süreçte hocamızın telefonlarını bile açmadı. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum." şeklinde konuştu.

  • Torino ile her konuda anlaşan Emirhan İlkhan, sağlık kontrolünden geçmek için yarın İtalya'ya gidecek.