Ahmet Nur Çebi'den Weghorst açıklaması: "Ekonomik olarak anlaştık ama..."

Weghorst, Beşiktaş'ı bekletiyor.
Weghorst, Beşiktaş'ı bekletiyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Papara ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu. Çebi, transferde santrfor listesinin zirvesinde bulunan Wout Weghorst konusuna da açıklık getirdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bugün Vodafone Park'ta düzenlenen sponsorluk lansmanında açıklamalarda bulundu.

Wout Weghorst transferine değinen Çebi, ekonomik olarak anlaştıklarını fakat başka sorunlar olduğunu söyledi.

  • Ahmet Nur Çebi: Weghorst ile maddi konularda anlaştık ama henüz bize olumlu ya da olumsuz bir dönüş yapmadı. Galiba beklediği birkaç kulüp var. Bizim de görüştüğümüz farklı futbolcular var. Onlardan biriyle anlaşamazsak önceliği Weghorst'a veririz. Sörloth da dâhil olmak üzere listemizde çok iyi alternatifler var.
Weghorst'a E. Frankfurt ve B. Dortmund da talip
Weghorst'a E. Frankfurt ve B. Dortmund da talip

Muleka da listede

Bir gazetecinin, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık forma giyen Jackson Muleka'nın listede olup olmadığıyla ilgili soruyu da cevaplandıran Başkan Çebi: "Sadece Muleka değil, Muleka gibiler de listemizde var. Muleka da var. Beğendiğimiz bir futbolcu." dedi.

  • Bonservisi Belçika ekibi Standard Liege'de olan Kongolu futbolcu Jackson Muleka, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa'da forma giydi. 22 yaşındaki forvet, 14 maçta 12 gol - 5 asistlik performansla adından söz ettirdi.
Muleka, geçen sezon Süper Lig'in yıldızlarındandı
Muleka, geçen sezon Süper Lig'in yıldızlarındandı