Ailesi gözlerine inanamadı, bebeklerinin tabutu boş çıktı

Ailesi gözlerine inanamadı, bebeklerinin tabutu boş çıktı
Ailesi gözlerine inanamadı, bebeklerinin tabutu boş çıktı

Arjantin'de yaşanan olay bölge halkını ayaklandırdı. 14 aylıkken hayatını kaybeden bebeğin cesedinin çalınması üzerine soruşturma başlatıldı.

Arjantin'de yaşanan olay yok artık dedirtti. 10 Aralık'ta 14 aylıkken hayatını kaybeden ve henüz 14 aylık olan Ciro Aranda isimli bebeğin cesedi çalındı.

Polis olayın satanist bir grubun işi olabileceğinden ve çocuğun cansız bedeninin bir satanist ritüele kurban gittiğinden şüpheleniyor.

Haberler.com'a göre, Arjantin'in Buenos Aires şehrinde zatürreden ölen bebek, defnedilmek için mezarlıkta uygun yer bulunmasını bekliyordu.

Uygun yer bulunana kadar mezarlığa ait morg benzeri küçük bir odaya alınan bebeğin ailesi Noel için ölen çocuklarının yanına gidip çiçek bırakmak istediklerinde tabutun boş olduğunu farkettiler. Acılı anne ve baba derhal polise başvurdu.

Satanistlerden şüpheleniliyor

Olayım savcısı Ana Maria Caro, yetkililerin çevrede arama yaptığını ve bebek cesedini bulmaya çalıştıkalrını belirtti.

Savcı ayrıca ailenin yaşadığı Otamendi bölgesinde faaliyet yürüten satanist bir insan topluluğu olduğunu ve grubun bu bölgede ritüeller yaptıklarını ifade etti.

Savcı ayrıca aramaların çok yakında sonuçlanacağını umduğunu da sözlerine ekledi.

Bu olay Arjantin'de satanist bir kült ile bağlanatılı ilk vaka değil 2016 yılında da 11 yaşındaki bir çocuk cinsel istismara uğramış ve cesedi parçalanmıştı.