Al Hilal'den Messi'ye dudak uçuklatan teklif

Lionel Messi
Lionel Messi

Suudi Arabistan Ligi'nde Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr'ın ezeli rakibi Al Hilal, Lionel Messi'ye 3 yıl için 1 milyar euronun üzerinde teklif yapmaya hazırlanıyor.

Paris Saint-Germain ve Lionel Messi arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

Ligue 1'de Lorient yenilgisinden sonraki gün Lionel Messi, Suudi Arabistan'a gitti. Fransız kaynakların bazıları oyuncunun kulüpten izin almadığını, bazıları ise Messi'nin kulübe bildirdiğini ancak kulübün daha sonra karar değiştirdiğini yazdı.

PSG, Messi'nin Suudi Arabistan'a gitmesi nedeniyle Arjantinli oyuncuyu 2 haftalığına kadro dışı bıraktı. Messi bu süreçte maçlarda ve antrenmanlarda yer alamayacak ve 2 haftalık maaşı ödenmeyecek.


PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lionel Messi'yi Barcelona geri döndürmek istiyor. Ancak Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak için devreye girmeye hazırlanıyor.

Reuters'ın haberine göre Al Hilal, Lionel Messi'ye yıllık 363 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif edecek. Messi teklifi kabul ederse 3 yılda 1 milyar eurodan fazla para kazanacak.

  • Dünya Kupası'ndan sonra Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo yıllık 200 milyon euro kazanıyor.