Al Nassr'da Talisca kaosu

Anderson Talisca
Anderson Talisca

Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca'nın yeni sezon kampına katılmaması üzerine şok bir iddia ortaya atıldı. Sözleşmesinde özel madde bulunduğu için takıma katılmadığı söylenen Brezilyalı taraftarlardan tepki gördü.

Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, takımının yenisezon kampına katılmaması sebebiyle ciddi şekilde eleştiriliyor. Geçen sezon Al Nassr'a katılan 28 yaşında futbolcu, İspanya'daki yeni sezon çalışmalarına katılmayınca sözleşmesinde özel madde olduğu iddia edildi.

Arap basınında yer alan haberlerde yıldız golcünün, Suudi ekibinin İspanya'daki sezon öncesi kampına zamanında katılmadığı için ortaya çıkan tepkiler bulunduğu aktarıldı.

Sosyal medyada Brezilyalı oyuncunun ülkesinde müzik faaliyetleri içerisinde bulunduğu, partilere katıldığına yönelik görüntüler dolaştığı belirtildi. Fenerbahçe'den transfer olan Luiz Gustavo da Al Nassr'ın Marbella'daki kampına gitmişti. Vincent Aboubakar'ın da dün gelmesiyle ekibin tamamlandığı ifade edildi.

Özel madde olduğu öne sürülüyor

Ay sonuna kadar kampa katılacağı belirtilen Talisca'nın ise sözleşmesinde özel bir madde olduğu öne sürüldü. Buna göre Brezilyalı futbolcunun, lig bitiminden sonra 30 gün tatil yapma hakkı bulunuyor ve Suudi Arabistan'da da sezon 27 Haziran'da sona ermişti.

Brezliyalı yıldız futbolcu ise eleştirilere Twitter hesabından yanıt vererek 'Parti yaptığımı söyleyerek beni başka oyuncularla karıştırmayın. Burada olmamın sebepleri var. Kısa süre içinde takımımla olacağım' ifadelerini kullandı.

  • Benfica, Talisca’yı Guangzhou FC’ye kiralamış ve 2019’da da 19.2 milyon Euro’ya bonservisini vermişti. Çin kulübü de futbolcuyu 2021’de 8 milyon Euro’ya Al Nassr’a satmıştı.