Alan Carvalho imzayı attı

Alan Carvalho attığı golün ardından sevinirken.
Alan Carvalho attığı golün ardından sevinirken.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde gündemine aldığı ancak mutlu sona ulaşamadığı Alan Carvalho, Pato'nun takımına transfer oldu. 29 yaşındaki Brezilyalı forvet, Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Tianhai'ye imza attı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın uzun süre kadrosuna katmak için uğraş verdiği Brezilyalı forvet Alan Carvalho, Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Tianhai takımına transfer oldu.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Çin temsilcisi Guangzhou Evergrande’de forma giyen Alan Carvalho, bir başka Çin ekibine imza attı. 29 yaşındaki deneyimli futbolcunun, vatandaşı Pato’nun forma giydiği Tianjin Tianhai’e transfer olduğu belirtildi.

ALAN CARVALHO KİMDİR?

Tam adı Alan Douglas Borges de Carvalho olan futbolcu 10 Temmuz 1989 yılında Brezilya'da dünyaya geldi. Brezilya'da Desportivo ve Fluminense forması giydikten sonra 2010 yılında Austurya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer oldu.

2015 yılından beri Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Carvalho burada 102 maça çıktı, 58 gol attı. Bu sezon ise 22 maça çıkan Carvalho 19 gol atıp, 8 asist yaptı.