Alanya Kestelspor, deplasman dönüşü kaza yaptı!

Alanya Kestelspor
Alanya Kestelspor

TFF 3. Lig ekiplerinden Alanya Kestelspor'un takım otobüsünün deplasman dönüşü sabah saatlerinde devrilmesi sonucu toplamda 15 kişi yaralandı.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Ofspor deplasmanından dönen Alanya Kestelsporspor'un otobüsü sabah 05.30 sıralarında kaza yaptı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucu yan yatan otobüste birçok yaralı bulunuyor.

2'si ağır 15 yaralı

Alanya Kestelspor kulübünden gelen açıklamada 2'si ağır 13 oyuncunun, teknik direktör Çağdaş Çavuş ve yardımcısının yaralandığı belirtildi. Bir oyuncunun Antalya Tıp Fakültesine ameliyat için sevkinin yapıldığını, diğer bir oyuncunun da ALKÜ Eğitim ve Araştırma hastanesinde ameliyata alındığı belirtildi.

  • Alanya Kestelspor

Başkandan açıklama geldi

  • Kulüp Başkanı Levent Uğur yaptığı açıklamada, "Çok talihsiz bir kaza yaşadık. Alanya'ya 2-3 kilometre kala Antalya havalimanından kafilemizi taşıyan otobüs devrildi. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. Futbolcularımızdan durumu ağır olanlar var. Diğerlerinin tedavisi devam ediyor. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.