Albayrak'ta Şampiyonlar Ligi finali coşkusu

Albayrak Spor Kulübü'nde Şampiyonlar Ligi coşkusu
Albayrak Spor Kulübü'nde Şampiyonlar Ligi coşkusu

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da Manchester City'nin olurken, final coşkusu Albayrak Spor Kulübü'nde yaşandı. Geçtiğimiz cumartesi günü FIFA turnuvası, çeşitli futbol, basketbol ve Etnospor etkinlikleriyle başlayan organizasyon, yüzlerce kişiyle dev ekranda Şampiyonlar Ligi finali izlenerek sonlandı.

Albayrak Medya Grubu, Şampiyonlar Ligi finali heyecanını takipçileriyle yaşadı.

Albayrak Medya Grubu bünyesindeki GZT, Spor, Zpor ve GZT Game'in düzenlediği; Türkiye Sigorta ana sponsorluğunda Vestel, Varaka, Vartabi, Hasan UstaKebap, Osmanlı Saray Kadayıfı, Datça Murat Çiftliği ve Etnospor'un destekleriyle gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 1000 kişi katıldı.

10 Haziran Cumartesi günü Albayrak Spor Kulübü Tesisi'nde gerçekleşen etkinlikte ziyaretçiler çeşitli futbol, basketbol ve Etnospor oyunlarıyla eğlendi.

Ziyaretçiler, Albayrak Spor Kulübü Tesisi'ndeki sahaya kurulan alanda langırt, ayak tenisi ve basketbol oynayıp, futbol toplarıyla kalelerdeki hedefleri vurmaya çalıştılar.

FIFA turnuvası nefes kesti

Etkinlik alanında FIFA 23 turnuvası da düzenlendi. Oyuncular, heyecanlı maçlara sahne olan oyunda arkalarına arkadaşlarının desteğini de alarak mücadele etti. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Yemekler Hasan Usta'dan, atıştırmalıklar Datça Murat Çiftliği'nden, tatlılar Osmanlı Saray Kadayıfı'ndan

Öğlen başlayıp gece geç saatlere kadar süren etkinlikte ziyaretçilere yemek, içecek, atıştırmalık ve tatlı ikramında bulunuldu.

  • Hasan Usta Kebap'ın hazırladığı yaklaşık 1000 dürüm, Datça Murat Çiftliği'nin çerezleri ve pancar suyu ile Osmanlı Saray Kadayıfı'nın tatlıları, ziyaretçileri memnun etti.

Dev ekranda final keyfi

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinin coşkusu da etkinlik alanına kurulan dev ekranlarda yaşandı.

Yüzlerce ziyaretçi, kurulan ekranlarda maçı takip etti. Mücadele başlarken yapılan meşale şov ve tıpkı final sahasındaymış gibi Şampiyonlar Ligi logosunun yer aldığı flamanın sallanması heyecanlı anlara sahne oldu.

Ziyaretçiler, Manchester City'nin kupayı kazanmasıyla sonlanan gecede etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdi ve organizasyonu düzenleyen Albayrak Medya Grubu'na teşekkür etti.