Alex de Souza, Beşiktaş’a övgü yağdırdı

​Alex de Souza, Beşiktaş’a övgü yağdırdı
​Alex de Souza, Beşiktaş’a övgü yağdırdı

Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza, Brezilya’ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la bir araya geldi. Sambacı, Beşiktaş hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Beşiktaş hakkıda övgü dolu sözler sarf etti. Sambacı bu tavrıyla bir kez daha taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin gönlünü çaldı.

Türkiye’den ayrıldıktan sonra gönlü ülkemizde kalan ve her fırsatta soluğu İstanbul’da alan Alex de Souza, daha önce Beşiktaş’ın kulüp binasında buluştuğu başkan Fikret Orman’a Brezilya seferinde de kısa süre eşlik etti.

Yönetici Metin Albayrak ile 10 gün Brezilya’da kalan başkan Orman’ın, Alex ile görüştüğü ve bu buluşmanın oldukça sıcak bir atmosferde geçtiği öğrenildi.

Ev sahipliği yaptı

Beşiktaş ekibini en iyi şekilde ağırlayan Alex de Souza, Brezilya’da yetenek avına çıkan Orman ile Albayrak’a tanıdığı isimlerden bahsetti.

Unutulmaz 10 numara, konu Türkiye Ligi’ne gelince, Kartal ve Şenol Güneş hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

''Güneş halden anlıyor''

Kartal’ı yere göğe sığdıramayan Alex de Souza’nın, “Beşiktaş özellikle son 2 yıldır Avrupa’da gösterdiği performansla adından çok söz ettirdi. Artık sizi tüm dünya tanıyor. Beşiktaş çok dikkat edilmesi gereken rakip olarak gösteriliyor.'' Dedi

Alex’in sözleri Fikret Orman ve Metin Albayrak’ı mutlu etti.

(Kaynak: Habertürk)