Alex de Souza'dan başkanlık açıklaması: "Kimseyi desteklemeyeceğim"

​Alex de Souza'dan başkanlık açıklaması: "Kimseyi desteklemeyeceğim"
​Alex de Souza'dan başkanlık açıklaması: "Kimseyi desteklemeyeceğim"

Storia kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, başkanlık seçimiyle ilgili bir soruya "Başkanlık için kimseyi desteklemem" cevabını verdi.

Fenerbahçe'nin efsane Brezilyalısı Alex de Souza gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Storia kullanıcılarının sorularını yanıtlayan efsane 10 numara, "Başkanlık için kimseyi desteklemeyeceğim" dedi.

Reggae müziğinin dünyadaki en önemli temsilcisi Bob Marley'in futbol oynarken çekilmiş fotoğrafının yer aldığı bir tişörtle Fenerbahçe taraftarlarının sorularını yanıtlayan Alex, Fenerbahçe'deki en değerli golünün 2010-2011 sezonunda Galatasaray ağlarına kafayla attığı gol olduğunu söyledi.

BAŞKANLIK SEÇİMİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ

Fenerbahçe taraftarlarının en çok sorduğu soru olan, Fenerbahçe Başkanı olarak Aziz Yıldırım'ı mı yoksa Ali Koç'u mu görmek istersin sorusuna Brezilyalı yıldız şu cevabı verdi:

"Hayır, hiç kimseyi desteklemem. Aziz Yıldırım uzun süredir başkan ve kulüp için harika şeyler yaptı. Ali Koç ise Aziz Yıldırım ile çalıştı. Kim kazanacak? Benim için küçük bir mesele."

Eğer Ali Koç başkan olursa kulüpte liderlik ya da yöneticilik pozisyonları düşünür müsün? sorusuna ise, "Hayır, hiçbir şey düşünmem. Ne olursa olsun. Ali Koç kazansın ya da Aziz Yıldırım devam etsin, gelmek istemiyorum" cevabını verdi.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ SORUSU

Taraftarlar, Brezilyalı yıldıza "Galatasaray ve Beşiktaş'a gitmeyi hiç düşündün mü?" diye bir soru yönelttiler. Brezilyalı 10 numara ise şöyle cevap verdi: "Hayır, asla. Galatasaray'a da Beşiktaş'a da çok saygı duyuyorum. Ama Türkiye'de benim hikayem sadece Fenerbahçe'dir."

"KADIKÖY'DE İNANILMAZ BİR ATMOSFER VARDI"

Alex de Souza, Fenerbahçe formasıyla en iyi futbol oynadığı maçın Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova maçı olduğunu söyledi. Alex konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Başımdan geçen en iyi maç Fenerbahçe-CSKA Moskova karşılaşmasıydı. Kadıköy'de inanılmaz bir atmosfer vardı. Fenerbahçe'nin gruptan çıkmasını sağlayacak bir maçtı. Benim için gerçekten çok önemli bir gündü."

Alex'in CSKA Moskova'ya attığı gol;