Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain sesleri

Alex Oxlade-Chamberlain
Alex Oxlade-Chamberlain

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız bir ismi daha gündemine aldı. Orta saha arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların gündemine, Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve boşta olan yıldız futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain geldi.

Liverpool ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kalan Alex Oxlade-Chamberlain'in Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Birçok talibi var

Daily Mirror'ın haberine göre; Oxlade-Chamberlain'in transferi için üç kulüp mücadele ediyor. 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna Beşiktaş'ın yanı sıra Brentford ve Suudi Arabistan'dan bir kulübün de talip olduğu belirtildi.

Haberde Beşiktaş'ın İngiliz futbolcunun transferi için büyük çaba harcadığı ve oldukça hevesli olduğu vurgulanırken, "Onu en yüksek maaşlı oyuncuları yapmak istiyorlar. Chamberlain'in boşta bir oyuncu olması Beşiktaş'ın büyük bir sözleşme teklif etmesine fırsat veriyor" ifadelerine yer verildi.

Oxlade-Chamberlain'in kariyerindeki bir sonraki adıma karar vermeden önce seçeneklerini değerlendirdiği belirtildi.


  • İngiliz yıldız geride kalan sezonda 9'u Premier Lig olmak üzere 13 resmî maçta forma giydi. 491 dakika sahada kalan Chamberlain, 1 gol atarken, asist yapamadı.