Alex vs Hagi: Tarihi maç için geri sayım

Hagi Alex
Hagi Alex

Türk futbolu için bir ilkin gerçekleşeceği gece hayat duracak...

Türk futbolseverlerin yıllardır yaptığı “Hagi mi, Alex mi?” kıyasının başrolleri nihayet aynı sahada, birbirlerine rakip olacaklar.

UEFA zaferinin yıldönümü etkinlikleri kapsamında 17 Mayıs tarihinde Galatasaray Efsaneleri ile Dünya Karması'nı karşı karşıya getirecek mücadele için Alex De Souza'ya teklif götürüldü.

Dev maçın hazırlıkları kapsamında sarı kırmızılı ekip ile birlikte çalışan Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Hagi'nin de forma giyeceği karşılaşma için Alex de Souza'yı ikna turları atıyor.



Brezilyalı yıldızın söz konusu teklife sıcak baktığı belirtilse de henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Alex, teklifi kabul etmesi durumunda Galatasaray Efsaneleri takımında 10 numarayı giyecek Hagi ile ilk kez rakip olacak.

Hagi'nin yıllar sonra 10 numaralı formayı sırtına geçireceği müsabakada, sarı kırmızılı taraftarların kalbinde yer eden Drogba ve Elmander gibi yıldızların da Dünya Karması'nda forma giymesi bekleniyor.



Yedek kulübesinde ise onur konuğu olarak Fatih Terim yer alacak. Sarı kırmızılı takımın şimdiki teknik direktörü Igor Tudor da, Karabükspor'un başında olduğu dönemde aldığı teklif ile 17 Mayıs'ta sahada olacak.