Alex'in tişörtü sosyal medyada olay oldu!

Alex de Souza.
Alex de Souza.

Fenerbahçe’nin efsanevi oyuncularından eski futbolcu Alex De Souza, kitabının imza töreni için İstanbul’a geldi. Alex’in hafta sonu Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini de tribünden takip edeceği öğrenildi. Brezilyalı eski futbolcunun tişörtü sosyal medyada gündem olurken, Fenerbahçeli bazı taraftarlar tişörtü Aykut Kocaman'a gönderme olarak yorumladı.

Fenerbahçe’nin unutulmaz oyuncularından Brezilyalı eski futbolcu Alex De Souza, yazdığı kitabının imza törenine katılmak üzere dün gece saat 23.00 sıralarında İstanbul’a geldi. Türkiye'ye uzun bir aradan sonra ayak basan yıldız büyük bir coşku ile karşılanırken, tişörtünde yer alan detay ise sosyal medya olay oldu.

Fotoğraf: İHA
Fotoğraf: İHA


Dış Hatlar Terminalinde kendisini bekleyen hayranları tarafından karşılanan efsane isim, çok sayıda taraftar ve havalimanı çalışanının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan yıldız ismin giydiği tişört, Fenerbahçe taraftarının dikkatinden kaçmazken; tişörtteki tek ön liberolu taktik detayı Aykut Kocaman'a gönderme olarak değerlendirildi.

  • Brezilyalı eski futbolcu, 14 Mart Çarşamba günü bir AVM’de düzenlenecek törene karılarak kitabını hayranları için imzalayacak. Alex De Souza, cumartesi günü Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçını da tribünden izleyecek.