Alex’in yerini bedavaya dolduracak: Fenerbahçe taraftarına cevap verdi

Lucas Lima Fenerbahçe
Lucas Lima Fenerbahçe

Fenerbahçeli yönetici Brezilya’ya uçuyor, yüklü maaş teklif edilecek…

GZT Spor Dış Haberler – Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Lucas Lima transferinde mutlu sona çok yakın.

Brezilya basınının önemli kuruluşlarından olan Globo Esporte; sarı lacivertli ekibin, Lucas Lima ile her konuda anlaştığını öne sürdü. Söz konusu haberde, Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde resmi teklif yapılacağı da öne sürüldü.

Fenerbahçeli bir yetkilinin, Lucas Lima’nın menajeri ile görüşmek üzere Brezilya’ya uçacağının da belirtildiği haberde, yapılması beklenen teklifin yüklü olduğunun altı çizildi.

Kulübü Santos ile devam eden sözleşmesi Aralık ayında bitecek olan Brezilyalı oyuncu, kariyerine Santos’ta devam etmek istemiyor. Gelen haberlere göre Lima, Santos’un sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi.

Bu durumu fırsat bilen Fenerbahçe’nin de, Lucas Lima’yı Ocak ayında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmayı planladığı kaydediliyor.

2014 yılından itibaren Santos forması giyen yetenekli orta saha oyuncu, görev aldığı 11 resmi maçta 9 gol ve 23 asistlik katkı sağladı.

Lucas Lima ayrıca, Fenerbahçe taraftarının kendisine gönderdiği 'Come to Fenerbahçe' mesajlarını beğenerek iddiaları güçlendirdi.