Alexis Sanchez, Galatasaray'ın teklifine cevap verdi

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez

İnter'de her geçen gün gözden düşen ve bir zamanlar adı Fenerbahçe ile de anılan Alexis Sanchez'e Galatsaray geçtiğimiz günlerde bir teklif götürmüştü. İtalya basınının iddiasına göre Sanchez, Galatasaray'a cevabını iletti.

Galatasaray'da başkan belli olduktan sonra gözler transferlere çevrildi. Sarı-kırmızılıların gündeminde İnter'de forma giyen Alexis Sanchez var. İtalyan basını, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Şilili futbolcu için teklif yaptığını duyurmuştu.

İtalya'da gözden düştü

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden olan La Gazetta dello Sport'un haberine göre; maaşlarda küçülmeye gitmek isteyen İnter, yüksek maliyetli futbolcularla yollarını ayırmak istiyor.

  • Bu durumda Çizme ekibi, Alexis Sanchez ile yollarını ayırırsa 9 milyon eurodan tasarruf edecek.

Sanchez, Galatasaray'ı reddetti

33 yaşındaki futbolcunun yüksek talepler nedeniyle Galatasary'ı reddettiği ifade edilirken, futbolcunun sözleşmesi ise 2023'ün Haziran ayında sonra eriyor. İnter futbolcu ile yollarını ayırmak istiyor fakat Sanchez bu karara karşı durmakta kararlı.

  • Haber de öte yandan Şili medyasının oyuncuyu Sevilla ve Atletico Madrid'e yazdığı da yer alıyor.

Tecrübeli futbolcu, geride bıraktığımız sezon Inter formasıyla toplam 39 maçta 1342 dakika süre aldı ve 9 gol atıp 4 asist yaptı.