Alexis Sanchez'e doping şoku

Alexis Sanchez'e doping şoku​
Alexis Sanchez'e doping şoku​

Hafta başında Manchester United'a transferi için Manchester şehrinde bulunan Alexis Sanchez, Arsenal tesislerine doping kontrolü için gelen uzmanların listesinde yer alıyordu. Fakat tesislerde olmayan Alexis Sanchez kontrolden geçmedi ve Arsenal bu durumu yetkililere bildirmemişti.

Manchester United ile Arsenal arasında yapılan müthiş takas,Alexis Sanchez'in doping testini kaçırmasına neden oldu.

Bu takasla ilgili görüşmeler sürecinde Alexis'in Londra'ya gitmesi ilerleyen günlerde başını ağrıtacağa benziyor. Hafta başında doping kontrolü için gelen uzmanların listesinde yer alan Şilili futbolcu, tesislerde değildi; bu nedenle kendisinden kan örneği alınamadı. Arsenal'in verdiği bildirim formunda Alexis'in kontrol sırasında tesislerde bulunacağı belirtilmişti ancak o, transfer görüşmeleri için Manchester'a gitmiş, fakat bu yer değişikliği bildirilmemişti.

Doping kontrol uzmanları bu durumla ilgili tuttukları raporda, Alexis Sanchez'in tesislerde bulunacağının bildirilmesine karşın bulunamadığını belirttiler. Yani, Şilili yıldız müthiş takasın gerçekleşmesi esnasında doping kurallarını ihlal etti.

  • Şimdi hem Alexis Sanchez hem de Arsenal ve Manchester United yetkilileri kaçırılan bu doping testi için savunma yapacaklar.

🤔 Tarafını seç Alexis!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()