Ali Ece: Beşiktaş'ın rakibi, kendi zemini

Ali Ece, Beşiktaş - Sarpsborg maçını değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş dün akşam kendi evinde Sarpsborg'u 3-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu Ali Ece bu maç hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg'u kendi evinde ağırladı. Karşılaşmayı Babel, Enzo Roco ve Lens'in golleriyle 3-1 kazanan siyah beyazlılar UEFA Avrupa Ligi ilk maçında ilk galibiyetini almış oldu. Ünlü yorumcu Emir Ece ise maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın ilk yarıda iyi oynayamadığını söyleyen Ece, bu durumu Vodafone Park çimlerindeki soruna bağladı. Ali Ece, böylesine kötü bir zeminde kısa pas oynamanın çok zor olduğunu belirtirken, "Bu zeminin bu kadar kötü olması sadece Shakira konseriyle mi ilgili? 1993’te Metallica konserinde bozulmayan zemin üstelik hibrit çimken 2018 yazındaki bir pop konserinde mi bu hale geldi?" sorusunu sordu.

İlk yarı Beşiktaş'ın rakip kaleye isabetli şutu olmadığını ifade eden ünlü yorumcu, Ljajic ve Oğuzhan'nın etkili oldukları zamanlarda ise Larin'in bu iki futbolcuya ayak uyduramadığını belirtti.

Babel klasıyla bozuk zemini de yendi

Alli Ece, ikinci yarıda Babel'in oyuna girmesinin ardından, deneyimli futbolcunun klasıyla bozuk zemini de yenmeyi başardığını söyledi.

Hollandalı futbolcunun şut repertuvarı çok zengin diyen Ece, şunları söyledi:

  • "Rakip Norveçli çalışkanlığı ile Babel’in soldan girince sağa çekip sağıyla sert vurmasına çalışmış lakin bunu fark eden Babel sola çekip soluyla uzak köşeye aşırtarak klasını gösterdi. İkinci golde ise Llajiç’in mükemmele yakın duran top maharetini izledik."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🏆 Beşiktaş rahat, Akhisarspor tatsız başladı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()