Ali Koç itiraf etti: Utanıyorum

Diego Reyes, sarı lacivertli ekibe imza attıktan sonra statta böyle poz vermişti.
Diego Reyes, sarı lacivertli ekibe imza attıktan sonra statta böyle poz vermişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yapılan transferler arasından en başarısız bulduğu ismi açıkladı. Koç, Diego Reyes transferinden dolayı utandığını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç, sarı lacivertli ekibin transfer politikası ve hayal kırıklığı yaratan transferler hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Islam Slimani ve Diego Reyes transferlerinin başarısız olduğunu kabul eden Ali Koç, özellikle Meksikalı savunmacının transferinden dolayı utanç duyduğunu ifade etti. Ali Koç, “Diego Reyes’in transferinden utanç duyuyorum ama nereden bilebilirdim” diyerek duygularını dile getirdi.

Diego Reyes transferinden ben de utanıyorum. Ancak nereden bilebilirdim! 20 yaşında Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapmış bir oyuncu. Slimani geldiğinde ise ‘En iyi santrfor’ dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim!

REYES LEGANES’TE NE YAPIYOR?

Sarı-lacivertli takımda bekleneni veremeyen 27 yaşındaki stoper, kiralık olarak gittiği La Liga ekibinde kendini bulmaya başladı. Meksikalı oyuncu son 3 lig maçında 11'de sahaya çıktı.

  • Futbolcunun düzenli forma şansı bulması, Fenerbahçe yönetiminde yüzleri güldürüyor. Reyes'in istikrarlı oynamasının, yaz döneminde futbolcuyu elden çıkarmada etkili olacağı düşüncesi hakim.