Ali Koç'tan yeni teknik direktör açıklaması

Ali Koç
Ali Koç

Fenerbahçe Kulübünün 2022 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi. Başkan Ali Koç, düzenlenen toplantıda kritik açıklamalarda bulundu.

Ali Koç Mali Genel Kurul Toplantısında konuştu.

Koç yeni teknik adam hakkında da açıklama yaptı. İşte başkanın açıklaması:

"Türk hoca ile çalışma düşüncemiz var"

Teknik Direktörlük görevi hakkında da konuşan Ali Koç, "Yeni teknik direktör için birçok kişiye sorduk. Bir kısmı 'Türk olsun' diyor, bir kısmı 'Türkiye'yi bilen yabancı olsun' diyor. Piyasada müsait olan geçen seneye göre çok daha fazla hoca var. Tüm bu görüşlerin ardından, Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik. Bu seneki tercihimiz isim olarak söylemiyorum. Camiayı çok iyi bilen bir Türk hoca ile çalışma düşüncemiz var." diye konuştu.

İşte o adaylar

Sergen Yalçın: Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın yazılan isimler arasında. Özellikle Başkan Ali Koç'un "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hoca ile çalışma düşüncemiz var" açıklaması geçmişte sarı lacivertli formayı giyen Yalçın'ı hedef aldı.

Abdullah Avcı: Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamış tecrübeli antrenörde Fenerbahçe ile adı geçen isimler arasında.

Volkan Demirel: Sarı lacivertlilerin efsane kalecisi Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olabilir. Camiayı çok iyi bilen futbol adamlarından birisi Demirel şu anda Hatayspor'un başarısı için ter döküyor.