Ali Koç’tan Alex’e sürpriz hediye!

Alex de Souza
Alex de Souza

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alex de Souza ile yakından ilgilenerek bozulan ilişkileri tamir etmeye devam ediyor. Koç son olarak gönderdiği sürpriz forma hediyesiyle Alex de Souza'nın gönlünü bir kez daha kazandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün unutulmaz isimlerinden olan Alex de Souza’yı duygulandıran bir jeste imza attı.

Aziz Yıldırım döneminde iplerin koptuğu Alex de Souza ile kulübün ilişkilerini yeniden kuvvetlendirmeye çalışan Koç, efsane isme bir adet yeni sezon forması gönderdi. Formanın üzerine, “Büyük Kaptan Alex’e sevgilerimle. Kalpler beraber” yazan ve imzasını atan Koç, bu hareketiyle Alex de Souza'nın gönlünü bir kez daha fethetti.

Ali Koç'un Alex de Souza'ya gönderdiği o forma.
Ali Koç'un Alex de Souza'ya gönderdiği o forma.

Ali Koç’un kendisine gönderdiği hediye formayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Alex, Fenerbahçe’den şimdiye kadar aldığı en harika sürpriz olduğunu kaydetti. Alex, “Başkan Ali Koç’a tüm samimi minnet duygularımı sunmak istiyorum. 2012 yılında kulüpten ayrıldığımdan beri, Fenerbahçe’den gelen en harika sürpriz buydu. Bol şans Başkan, her zaman yanınızdayım. Aynı zamanda tüm Fenerbahçe ailesine mutluluklar diliyorum. Kalpler beraber” ifadelerini kullandı.

Alex de Souza ile Ali Koç arasındaki bu iletişim, Fenerbahçe taraftarını bir hayli mutlu etti.