FIFA kokartlı hakem görevini bıraktı!

Ali Palabıyık
Ali Palabıyık

Hakem Ali Palabıyık ile ilgili TFF'den son dakika açıklaması geldi. Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın VAR hakemi olarak görev yapacağı belirtilirken Ali Palabıyık'a ilişkin detaylar da aktarıldı. Peki, Ali Palabıyık hakemliği bıraktı mı? Ali Palabıyık kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Ali Palabıyık, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'ya ilişkin TFF'den son dakika açıklaması geldi. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı ifade edilirken Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın ise VAR hakemi olarak görev yapacağı aktarıldı. Basında yer alan haberler sonrası Ali Palabıyık vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Hakemliği bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu, Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığını açıkladı. Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın ise VAR hakemi olarak görev yapacağı belirtildi.

"Kendi isteğiyle..."

TFF'nin yaptığı açıklamada, "Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandı. Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık kendi isteğiyle hakemliği bırakırken, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa ise kariyerlerine VAR hakemi olarak devam edecek.

23 yıl boyunca ulusal ve uluslararası müsabakalarda görev alan FIFA kokartlı hakemimiz Ali Palabıyık'a Türk futboluna hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Bundan sonra, kariyerlerine VAR hakemi olarak devam edecek Hüseyin Göçek'e ve Suat Arslanboğa'ya şuana kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür eder, VAR hakemi olarak futbolumuza büyük katkılar sağlamalarını dileriz." ifadeleri kullanıldı.