Ali Şen'den tarihi itiraf: "Fenerbahçe'yi reddetti"

ridvandilmensenolgunes
ridvandilmensenolgunes

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Eski Başkanı Ali Şen, sarı lacivertli kulübün gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TRT Radyo Haber'de Murat Çimen'in konuğu olan Ali Şen, Fenerbahçe'nin kurtuluş reçetesini açıkladı. Ali Şen ayrıca Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında da tarihi bir itirafta bulundu.

Ali Şen'in açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Yeni başkanlık sistemi teklifi
“Futbol takımının ayrı, basketbol takımının ayrı ve diğer branşların ayrı ayrı başkanları ve yönetim kurulu olmalı. Eğer bu ayrım yapılırsa tüm branşlarda büyük başarılar sağlanır. Ayrıca kulübün kazancı da artar”
Yeni başkanlık sistemi teklifi “Futbol takımının ayrı, basketbol takımının ayrı ve diğer branşların ayrı ayrı başkanları ve yönetim kurulu olmalı. Eğer bu ayrım yapılırsa tüm branşlarda büyük başarılar sağlanır. Ayrıca kulübün kazancı da artar”
Tarihi Şenol Güneş itirafı
“Şenol Güneş, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi hocalardan biri. Onu Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok istedim. Başkanken onu evime çağırdım ve görev teklif ettim. Sportif direktör olarak da Rıdvan Dilmen görev yapacaktı. Ama Şenol Hoca bu görevi kabul etmedi. Eğer kabul etseydi uzun yıllar çalışabilirdik”
Tarihi Şenol Güneş itirafı “Şenol Güneş, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi hocalardan biri. Onu Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok istedim. Başkanken onu evime çağırdım ve görev teklif ettim. Sportif direktör olarak da Rıdvan Dilmen görev yapacaktı. Ama Şenol Hoca bu görevi kabul etmedi. Eğer kabul etseydi uzun yıllar çalışabilirdik”
Aykut Kocaman cevabı
“Öncelikli hedef bence yönetim olmalı. Ondan sonra teknik direktör konusu gelir. Aykut Kocaman olur başkası olur ama bence yerli bir hoca olmalı. Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takımın yerli hocalarla neler yaptıkları ortada”
Aykut Kocaman cevabı “Öncelikli hedef bence yönetim olmalı. Ondan sonra teknik direktör konusu gelir. Aykut Kocaman olur başkası olur ama bence yerli bir hoca olmalı. Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takımın yerli hocalarla neler yaptıkları ortada”