Alkışlar Santos’a

Boluspor’un Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, kentte düzenlenen milli iradeye saygı yürüyüşüne katıldı. Omzuna Türk bayrağını asan deneyimli futbolcunun bu tutumu takdir topladı.



Darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından halk, 16 Temmuz'da şehir merkezlerinde bir araya gelerek, paralel yapıya gözdağı verdi. Boluspor'un yeni transferi Andre Santos da takım arkadaşlarıyla birlikte kentte gerçekleşen yürüyüşe katıldı.

Yeni transfer caddeye koştu!
1 Temmuz'da PTT 1. Lig ekibi Boluspor ile sözleşme imzalayan Andre Santos, Türk bayrağını omzuna aldı ve kent merkezinde yürüdü.
Yeni transfer caddeye koştu! 1 Temmuz'da PTT 1. Lig ekibi Boluspor ile sözleşme imzalayan Andre Santos, Türk bayrağını omzuna aldı ve kent merkezinde yürüdü.
Yönetim katıldı
Boluspor, şehirde düzenlenen milli iradeye saygı yürüyüşüne tam kadro katıldı. Futbolcuların yanı sıra yürüyüşe başkan Necip Çarıkçı, çok sayıda yönetici ve teknik direktör Fuat Çapa katıldı.
Yönetim katıldı Boluspor, şehirde düzenlenen milli iradeye saygı yürüyüşüne tam kadro katıldı. Futbolcuların yanı sıra yürüyüşe başkan Necip Çarıkçı, çok sayıda yönetici ve teknik direktör Fuat Çapa katıldı.
Ailesini bilgilendirdi
Daha önce Fenerbahçe ve Arsenal'de top koşturan Santos, yürüyüş sırasında taraftarlarla fotoğraflar çektirdi. Başarılı futbolcu, yürüyüş sırasında Brezilya'da yaşayan ailesiyle görüntülü konuştu.
Ailesini bilgilendirdi Daha önce Fenerbahçe ve Arsenal'de top koşturan Santos, yürüyüş sırasında taraftarlarla fotoğraflar çektirdi. Başarılı futbolcu, yürüyüş sırasında Brezilya'da yaşayan ailesiyle görüntülü konuştu.
Takdir topladı
Santos'un korkusuzca bu yürüyüşe katılması ise taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.
Takdir topladı Santos'un korkusuzca bu yürüyüşe katılması ise taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.
Fenerbahçe'de oynadı
Santos, 2009-10 sezonu başında Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Fenerbahçe'de oynadı Santos, 2009-10 sezonu başında Corinthians'tan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Arsenal kariyeri kısa sürdü
5 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Santos, 3 Temmuz sürecinin ardından kendisine Arsenal'den gelen teklifi değerlendirdi. Brezilyalı, Fenerbahçe'den Arsenal'e 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.
Arsenal kariyeri kısa sürdü 5 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen Santos, 3 Temmuz sürecinin ardından kendisine Arsenal'den gelen teklifi değerlendirdi. Brezilyalı, Fenerbahçe'den Arsenal'e 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.
Son adres Boluspor
Arsenal'de bir türlü bekleneni veremeyen Santos sırasıyla Grêmio (kiralık), Flamengo, Goa ve FC Wil formaları giydi.
Son adres Boluspor Arsenal'de bir türlü bekleneni veremeyen Santos sırasıyla Grêmio (kiralık), Flamengo, Goa ve FC Wil formaları giydi.