Alman ekibi, Rıdvan Yılmaz transferinde sona yaklaştı

Rıdvan Yılmaz
Rıdvan Yılmaz

Avrupa takımlarının radarında olan Rıdvan Yılmaz, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt ile el sıkışmaya çok yakın. Ancak Beşiktaş, genç yıldızı kolay kolay bırakmaya niyetli değil. Alman ekibi, Rıdvan Yılmaz için 6 milyon euro ve sonraki satıştan pay verse de siyah-beyazlılar 10 milyon euroda diretiyor.

Beşiktaş'ın öz kaynaklarından birisi olan ve son iki sezonda gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, Avrupa devlerinin radarında...

  • Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, 21 yaşındaki futbolcu ve menajerinin teklifleri değerlendirip, Eintracht Frankfurt ile el sıkıştığı iddia ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Alman ekibinin teklifini kabul eden Rıdvan’ın menajeri bu durumu Beşiktaş yönetimine bildirerek “Biz anlaştık, Rıdvan da gitmek istiyor, artık top sizde” ifadelerini kullandı.

Teklif sürekli artıyor

Masaya 3 milyon euroluk teklifle oturan Frankfurt kulübü, sürekli fiyat artırmaya devam ederken, Beşiktaş 10 milyon euroda kararları. Alman ekibi, teklifini 1 milyonu performans bonusu olmak üzere 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay olarak güncelledi.