Almanlar ilk golü yedi!

​Almanlar ilk golü yedi!
​Almanlar ilk golü yedi!

RB Leipzig-Beşiktaş karşılaşması öncesinde UEFA'nın Almanya hesabı üzerinden maç sonucuna dair düzenlediği bir ankette ilginç bir sonuç çıktı. Leizpig'in gruptan çıkması için kesinlikle yenmesi gerektiği karşılaşmada, Almanlar tarafından Leipzig'e hiç şans tanınmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, G Grubu'ndaki son karşılaşmasına RB Leipzig karşısında bu akşam saat 22.45'te Red Bull Arena'da çıkacak. Karşılaşma öncesinde UEFA'nın Almanya hesabı üzerinden, bu maç için düzenlediği ankette ilginç bir sonuç ortaya çıktı.

Son karşılaşma öncesinde evinde Porto ile 1-1 berabere kalarak gruptan lider çıkmayı garantileyen Beşiktaş, bu akşam Leipzig'in karşısına formalite icabı çıkacak.

Rakip Leipzig için ise, bu karşılaşma son derece önemli düzeyde. Porto ile aynı puanda olan Alman temsilcinin gruptan çıkmak için Beşiktaş'ı kesinlikle mağlup etmesi gerekiyor. (Alman temsilci ancak Porto'nun kaybetmesi halinde gruptan çıkabilecek) Fakat UEFA'nın Almanya hesabında bu maçın kimin kazanacağına dair düzenlenen ankette, bu tabloya rağmen Beşiktaş Alman temsilcisini açık ara geçmiş durumda bulunuyor. Almanlar kazanmak zorunda olmasına rağmen Leipzig'e hiç şans tanımadı.

UEFA'nın Alman hesabı üzerinden düzenlediği anket:
UEFA'nın Alman hesabı üzerinden düzenlediği anket: