Almanlar yeni Mesut Özil'ini buldu

​Almanlar yeni Mesut Özil'ini buldu
​Almanlar yeni Mesut Özil'ini buldu

Almanya'da bir Türk'ün daha yıldızı parlıyor. Mainz'ın altyapısında 14 maçta gösterdiği 12 gol ve 15 asistlik performansla Bundesliga devlerinin gözlerini üzerine çeken Erkan Eyibil, Almanlar son gözde yıldız adayı olarak gösteriliyor.

Bundesliga ekiplerinden Mainz'ın altyapısında forma giyen Erkan Eyibil, 16 yaşında olmasına rağmen Almanya'da tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Mesut Özil, Emre Can ve İlkay Gündoğan gibi isimleri milli takımlarına kazandırmayı başaran Almanlar, bu ismin üzerine özel olarak titriyor.

16 yaşındaki Eyibil'in gösterdiği gelişim, Almanya Milli Takım Taknik Direktörü Joachim Löw'ün de radarına girdi. Kurt hoca genç yeteneği yakından takip ediyor. Genç oyuncu, şimdiden Almanya'nın alt kategori takımlarında forma giymeye başladı; şu an ise Almanya U17 Milli Takımı'nda oynuyor.

Mainz altyapısında teknik ve mücadeleci oyunuyla dikkat çeken Eyibil, sol ayaklı ve 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Bundesliga B Junior Ligi'nde 14 maçta, 12 gol ve 15 asistlik performans sergileyen yıldız adayı, şimdiden büyük kulüplerin ilgisini üzerinde topladı.

MESUT ÖZİL HAYRANI

16 yaşında yaptıklarıyla kendinden söz ettiren Erkan Eyibil, Mesut Özil'e hayran olduğunu ve oyun tarzını örnek aldığını belirtirken, idolü Mesut Özil saatlerce videolarını izlediğini söylüyor.

🔥 Mainz altyapısında forma giyen 16 yaşındaki Erkan Eyibil'in istatistikleri el yakıyor.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()