Almanlardan ilginç Tolga paylaşımı: Duvar

​Almanlardan ilginç Tolga paylaşımı: Duvar
​Almanlardan ilginç Tolga paylaşımı: Duvar

Beşiktaş'ın deplasmanda Leipzig'i 2-1 yendiği maça, Tolga Zengin'in yaptığı müthiş kurtarışlar damga vurdu. Almanlar da tecrübeli kalecinin performansına kayıtsız kalmadı ve Leipzig'in sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun son karşılaşmasında Leipzig'i 2-1 mağlup ederken, bu maçta ilk 11'de şans bulan Tolga Zengin yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu. Öyle ki Almanlar bile buna tepkisiz kalmadı.

Beşiktaş'ta Fabri'nin kaleye geçmesinin ardından uzun zamandır ilk 11'de şans bulamayan Beşiktaş'ın tecrübeli eldiveni Tolga, dün gece yaptığı kurtarışlarla Beşiktaş'ın galibiyetinde büyük rol oynadı.

Özellikle Beşiktaş'ın 1-0 önde olduğu dakikalarda adeta kalesinde duvar ören Tolga, Leipzigli oyuncuları çılgına çevirirken, Alman ekibinin sosyal medya hesabı da ilginç bir paylaşımda bulundu.

Kulübün İngilizce Twitter hesabından yapılan paylaşımda Tolga için 'Duvar' ve 'Ahtapot' gibi ifadeler kullanıldı.

Rakip kaleci adeta kaleye tuğladan duvar ördü. Adeta ahtapot gibi.
Rakip kaleci adeta kaleye tuğladan duvar ördü. Adeta ahtapot gibi.

Ayrıca tecrübeli kaleci Leipzig karşısında yaptığı 10 kurtarışla, Şampiyonlar Liginde bir maçta en fazla kurtarış yapan Türk kaleci unvanının sahibi oldu.