Altay Bayındır, Zorbay Küçük'e tepki gösterdi!

Altay Bayındır
Altay Bayındır

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası konuştu. Altay, Siopis'e müdahalesi sonrası kırmızı kart gören İrfan Can'ın haksız yere oyundan atıldığını belirtti.

Uzun süre 10 kişi mücadele etmelerine rağmen iyi mücadele ettiklerini belirten Altay, "İki maçtır aynı şeyi yaşıyoruz. 70-80 dakika 10 kişi oynadık iki Trabzonspor maçımızda. Takımımızı tebrik ediyorum, taraftarlarımız da çok güzel destek oldular bize. Kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Hakem Zorbay Küçük'le yaşadığı bir diyaloğu da aktaran Altay, "Aut atışında top diktim, belki hızlı başlatacaktım. Rakip oyuncu gelip topa vurdu. Hakeme bunu sordum, sarı kart değil mi bu? Yardımcı hakem var, orta hakem var... Hocaya da 'İzle bunu bak sarı kart bu' dedim ama sağlıklı bir cevap alamadım. İlk maçta da benzer şeyler oldu. İrfan'ın ayağı havada, pozisyon icabı ayağını yere koymasın mı? Pozisyonlar yorumlanacaktır. Yapacak bir şey yok, önümüze bakacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız." diye konuştu.